Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Alhambra
Alhambra Ávila, Castilla Y Léon Barcelona, Catalonië Bilbao, Baskenland Cáceres, Extremadura Cádiz, Andalusië Córdoba, Andalusië Cuenca, Castilla La Mancha Girona, Catalonië Granada, Andalusië Léon, Castilla Y Léon Madrid, Comunidad De Madrid Málaga, Andalusië Oviedo, Asturië Palma De Mallorca, Balearen Salamanca, Castilla Y León San Sebastián, Baskenland Santiago De Compostela, Galicië Segovia, Castilla Y León Sevilla, Andalusië Tarragona Catalonia Toledo, Castilla La Mancha Valencia, Comunidad Valenciana Zaragoza, Aragón

Spaanse steden zijn in de avonduren extra mooi. De monumenten, kerken, kloosters, paleizen, bruggen en pleinen zijn vaak in een gele wazige lichtstrook gehuld waardoor steden soms iets mystieks hebben of krijgen. Eenieder die wel eens ’s-Avonds in een Spaanse stad is geweest kan dat beamen.

In deze fotogalerij laten we enkele van de mooiste steden zien zoals Granada, Zaragoza, Málaga, Madrid, Barcelona, Oviedo en Tarragona. Wellicht ben jij er ook wel eens geweest en zie iets herkenbaars. Geniet van Spanje in de avonduren.

NOTA: Klik op de foto’s hierboven om ze in het groot te zien met linksbovenin de omschrijving.

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!