Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Astorga
Astorga Barcelona Besalu Casares Spanje Granada

Soms krijg je er maar niet genoeg van, het kijken naar monumenten, gebouwen of de natuur in Spanje. Lekker even wegdromen bij de mooie foto’s of nu juist terugdenken aan dat leuke bezoek jaren geleden. Hoe vaak zit je achter je computer of tablet? Waarschijnlijk erg vaak. Daarom dit keer 5 mooie foto’s die groot genoeg zijn wat betreft formaat om te kunnen gebruiken als wallpaper oftewel achtergrond van je bureaublad of hoofdscherm op je computer of tablet.

Je kunt ze downloaden door met je rechtermuis op de foto te klikken en te kiezen voor “afbeelding opslaan als” of iets soortgelijks. Veel plezier ermee en zit er nu niets tussen wat je leuk vindt, binnenkort komt deel 2, en dan deel 3 en dan …

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!