Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Altafulla (Tarragona)
Altafulla (Tarragona) Besalú (Girona) Cadaques (Girona) Cardona (Barcelona) Cripta De La Colonia Güell (Santa Coloma De Cervello, Barcelona) El Montseny (Barcelona) Girona Montserrat (Barcelona) Mura (Barcelona) Pals (Girona) Poblet Y La Ruta Del Císter (Tarragona) Rupit (Barcelona) Sant Miquel Del Fai, Bigues I Riells (Barcelona) Sant Pere De Rodes Y El Port De La Selva (Girona) Sitges (Barcelona) Tamarit (Tarragona) Tarragona Tossa Del Mar (Girona) Vic (Barcelona)

Bij een bezoek aan de magische stad Barcelona heb je al soms te weinig tijd om alles te aanschouwen. Zo moet je een bezoekje brengen aan de Sagrada Familia, Park Güell, La Pedrera, Casa Batlló, de Ramblas en nog zoveel meer. Rondom de stad Barcelona is echter ook heel veel interessants te ontdekken.

Zo kun je in de provincie Barcelona bezoekjes brengen aan het klooster van Montserrat, de enorme Parador/Kasteel van Cardona, het natuurpark Montseny of Sant Miguel del Fai, de crypte gemaakt door Gaudí in Santa Coloma de Cervello maar ook romantische dorpjes als Vic, Rupit en Mura.

Naar het zuiden liggen onder andere de mondaine badplaats Sitges, het dorp Altafulla, het kasteel van Tamarit, de kloosters van de Cister Route of de Romeinse stad Tarragona. In Salou kun je een bezoekje brengen aan het grootste attractiepark van Spanje, Port Aventura.

Naar het noorden ligt de Costa Brava met onder andere de leuke dorpen Tossa de Mar en Cadaques en verder in de provincie Girona de dorpen en steden Besalú, Pals, Sant Pere de Rodes en natuurlijk de stad Girona zelf.

Kortom er is meer dan genoeg te doen in de omgeving van Barcelona bij een wat langer verblijf dan een weekendje city-trippen.

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!