Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Plaza Jaume I De Monells (Girona)
Plaza Jaume I De Monells (Girona) Plaza Del Pópulo, Baeza (Jaén) Plaza Mayor De Peñaranda De Duero (Burgos) Plaza Mayor De Trujillo (Cáceres) Plaza Mayor De Aínsa (Huesca) Plaza Del Coso En Peñafiel (Valladolid) Plaza Grande De Zafra (Badajoz) Plaza Mayor De Almagro (Ciudad Real) Plaza Mayor De Chinchón (Madrid) Plaza Mayor De La Alberca (Salamanca) Plaza Mayor De Medinaceli (Soria) Plaza Mayor De Pedraza (Segovia) Plaza Mayor De Santillana De Mar (Cantabria) Plaza Mayor, Madrid (Madrid) Plaza Mayor In Salamanca

Spaanse steden en dorpen hebben pleinen waar het vaak, en zeker in de zomer, gezellig druk kan zijn met families, jongeren en ouderen die zitten te praten, spelen of zelfs zingen en dansen. Elk plein heeft zo haar eigen charme en het ligt er natuurlijk helemaal aan waar de pleinen zich bevinden.

In deze fotogalerij hebben we enkele pleinen uitgezocht die we persoonlijk kennen en waar we op een terrasje gezeten hebben om van het dagelijkse Spaanse leven te genieten. Uiteraard zijn er nog vele andere mooie pleinen in Spanje en wie weet komt er wel een deel 2 van de fotogalerij. Heb je nog tips, laat het ons weten door middel van een opmerking.


Bron: Redactie | Foto’s: Stock

Dit artikel heeft 6 Reacties

    1. Welke rest? De bovenste foto’s zijn te zien als een fotogalerij die wordt geopend door op de foto te klikken of met de pijltjes links en rechts te bewegen. Nog tips voor pleinen?

  1. Heel erg mooi als deze pleinen, alleen jammer dat de stad/plaats er niet erbij vermeld wordt.
    Mt vr gr

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!