Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Bárdenas Reales (Navarra)
Bárdenas Reales (Navarra) Barrancos De Gebas (Murcia) Bosque De Oma (Kortezubi, Vizcaya) Cabo De Gata (Almería) Cala D´Hort (Ibiza) Cala De Sa Futadera (Tossa De Mar, Girona) Cuevas De Nerja (Málaga) Cuevas Del Drach (Mallorca) Doñana (Huelva) Foz De Arbaiun (Navarra) Fragas Do Eume (A Coruña) Hayedo De Montejo (Madrid) La Ciudad Encantada (Cuenca) La Fontcalda (Tarragona) Lago De Sanabria (Zamora) Las Fuentes Del Algar (Alicante) Las Médulas (León) Los Pilones (Cáceres) Los Viñedos De La Rioja Monasterio De Piedra (Zaragoza) Monfragüe (Cáceres) Montefurado (Asturias) Ordesa Y Monte Perdido (Huesca) Parque Nacional De Garajonay Parque Nacional De Las Islas Atlánticas (Galicia) Picos De Europa (Asturias, Cantabria, León) Playa De Calblanque (Murcia) Playa De Canelas (Sanxenxo, Pontevedra) Playa De La Pared (Fuerteventura) Playa De Las Catedrales (Ribadeo, Lugo) Playa De Zahara De Los Atunes (Cádiz) Playa Merón (San Vicente De La Barquera, Cantabria) Playa Papagayo (Lanzarote) Ruta Del Cares (León Y Asturias) Selva De Irati (Navarra) Sierra Nevada (Granada) Tablas De Daimiel (Ciudad Real) Valle De Tena (Huesca)

Spanje is niet alleen maar strand, zee, fiesta en siesta, zoals veel toeristen helaas nog steeds denken. Spanje is een land met zo’n beetje alles wat men maar kan bedenken: bergen, stranden, natuur, zee, cultuur, gastronomie en nog veel meer. Met bovenstaande foto’s proberen we een beetje weer te geven wat Spanje nog meer voor jou in petto heeft als je het land wilt ontdekken.

Zo laten we de magische bergen zien van de Picos de Europa, de Sierra Nevada of de Pyreneeën maar ook natuurparken zoals Doñana in Andalusië en de Selva de Irati in Navarra. Uiteraard is er ook plaats voor enkele stranden, maar dan wel heel bijzondere en zien we enkele grotten en andere prachtige plaatsen in Spanje voorbijkomen. Geniet ervan en laat ons weten wat je ervan denkt, ook als je nog tips hebt uiteraard.

NOTA: Als je op de foto’s hierboven klikt wordt een venster geopend waarbij linksboven de omschrijving van de foto staat, wel zo makkelijk toch!

Dit artikel heeft 6 Reacties

  1. Geweldig en overweldigend. Wij wonen pas sinds 2 maanden in Spanje maar hebben nooit kunnen bedenken dat Spanje zoveel moois heeft. Dank

  2. zeker een mooie reportage. Maar waar is het allemaal. het valt me op dat brochures van touristen info vol staan met prachtige foto’s maar er nooit bij staat waar het is.

    1. Zoals er onder staat, op de foto’s klikken en dan worden deze groter geopend zodat je ze beter kunt zien met tekst linksbovenin 😉

  3. Geachte redactie
    Fantastisch deze foto`s maar als ik er op klik worden ze alleen groter maar zonder de beloofde tekst, ik ben namelijk ook benieuwd waar ik dit kan bekijken in het echt op ware grote.

    1. ik heb het gezien,de namen van de foto’s zijn verdwenen … moet er eens naar kijken. Als je met de muis over de foto’s beweegd verschijnt de naam echter wel (als het goed is)

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!