Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Foz De Arbaiun Navarra
Foz De Arbaiun Navarra Parque Nacional De Aiguestortes Y Lago De San Mauricio Lleida Parque Natural De Gorbeia Baskenland Sierra De Aralar Baskenland En Navarra Parque Natural Del Montseny Catalonie Bosques De Sajambre Parque Nacional De Picos De Europa Leon Parque Nacional De Ordesa Y Monte Perdido Huesca Bosque De Muniellos Asturie El Valle Del Jerte Caceres Fageda Den Jorda La Garrotxa Catalonie Fraga De Catasos Pontevedra Parque Natural De Cebollera La Rioja Parque Natural De Posets Naladeta Huesca Parque Natural De Urbasa Navarra Parque Natural De Urbasa Andia Navarra Selva De Irati Navarra Sierra De Las Nieves Malaga Sierra De Urbion Y Laguna Negra Soria Sierras De Bejar Salamanca Valle De Aran Lleida

De herfst is een mooie tijd om Spanje te bezoeken. De temperaturen zijn lager waardoor het dus minder warm is maar de zon is meestal nog volop aanwezig. De Spaanse bossen hebben echter gedurende de herfst hun eigen kalender en de bomen en struiken veranderen van kleur en verliezen hun bladeren. Het is echter wel een spektakel om te zien en prachtig om mooie herfst wandelingen te maken.

Geniet met deze 20 foto’s van enkele Spaanse natuurparken en bossen waar het heerlijk is om te genieten van de natuur en om rustig te wandelen. Bekijk ook eens deze 10 foto’s van Spanje in de herfst.

Klik op de foto’s hierboven om ze in het groot te zien. De plaatsnaam verschijnt als je met de muis over de foto’s gaat staan.

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!