skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Video: Een wandeling met de camera door Barcelona

Barcelona, wie heeft er niet van gehoord. De Catalaanse hoofdstad is één grote toeristische trekpleister welke ook jaar in jaar uit door duizenden Nederlanders en Belgen bezocht wordt. Dat is natuurlijk niet voor niets: de Sagrada Familia, Park Güell, de Ramblas, de Gotische wijk, shopping, tapas en natuurlijk het strand.

Veel bezoekers zien echter vaak niet alles van de stad Barcelona, vaak vanwege tijdgebrek en vaak omdat men niet weet waar men naartoe moet. De maker van deze video dacht datzelfde en dus trok hij er op uit me zijn videocamera om opnames te maken van de straten, pleinen, monumenten, mensen, etc. Gewoon het dagelijkse leven op de Catalaanse straten van Barcelona. Geniet!

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close search
Zoeken