skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Met een Nederlandse gids op de fiets Málaga ontdekken

Het klimaat, de stranden, de palmbomen, de chiringuitos en de Spaanse cultuur. De o zo simpele fiets maakt het plaatje compleet en maken de ontdekkingen en uw vakantie in Malaga meer ontspannend, sportiever en makkelijker. Daarnaast maakt de fiets een einde aan uw vermoeide benen aan het einde van een lange dag.

Bike2Malaga is een organisatie die fietstours aanbiedt en fietsen verhuurt aan fietsliefhebbers vanuit de hele wereld. Fietsen in Malaga is haar missie en dat straalt het bedrijf met veel plezier uit. Bike2Malaga is sinds 2007 gevestigd in Malaga en is een bedrijf met jonge, multiculturele en dynamische werknemers. Bike2Malaga wil het fietsen in Malaga bevorderen vanwege het goede fietsklimaat. De binnenstad en de boulevards zijn autovrij en de wind vanuit zee zorgt voor een aangename verkoeling.

Binnen Bike2Malaga werken gidsen die Nederlands, Duits, Engels, Russisch, Frans en Spaans spreken waardoor de organisatie een ruim aanbod heeft omtrent de taal van de fietstours. Daarnaast verzorgt Bike2Malaga verschillende fietstours voor ieder wat wils.

Ontdek de oude stad Malaga, de haven en het strand

Voor de liefhebbers die de binnenstad binnen een paar uur willen verkennen, verzorgt het bedrijf de ´City Bike Tour´. De tour komt op een ontspannend tempo langs vele bezienswaardigheden in Malaga zoals theatro Romano, culturele pleinen, de kathedraal, de stierenarena en het strand. Binnen 3 uur heeft u een beter beeld van de binnenstad waardoor u zelf kan bepalen op uw vakantie welke bezienswaardigheden u nog een keer wilt zien.

Fietsen in Malaga met tapas en wijn

Voor liefhebbers die meer willen zien van de cultuur van Malaga verzorgt Bike2Malaga de `Wine and Tapas Tour´. Naast een aantal bezienswaardigheden bezoekt de tour een aantal tapas en bodegabarren om een beter beeld te geven wat de Malaquenos eten en drinken. De traditionele Spaanse tapas en de zoete wijn uit Malaga komt gegarandeerd voorbij.

Actief fietsen in Malaga met het mooiste uitzicht over de stad

Zijn deze fietstours te ontspannend voor jou? In vergelijking met de ontspannende fietstours vergt de ‘Panorama Tour’ meer uithoudingsvermogen. Op trekkingfietsen fietst de tour richting het noorden van Malaga. In het noorden van Malaga vindt men verschillende gebergte. Na het beklimmen van een of meerdere gebergte komt deze tour op unieke plekken met een schitterend uitzicht.

De reviews van de verschillende fietstours zijn te lezen via de website: http://www.biketoursmalaga.com

Natuurlijk is het ook mogelijk om op je eigen houtje te fietsen in Malaga. In de winkel verhuurt Bike2Malaga verschillende stadsfietsen, tourfietsen, mountainbikes en racefietsen.

Voor prijzen van de fietstours, voor reservering en voor het huren van fietsen in Malaga kunt u kijken op de website http://www.biketoursmalaga.com of kunt u een email sturen naar info@bike2malaga.com

Namens team Bike2Malaga heten wij u van harte welkom in onze winkel en in de prachtige stad Malaga.

Website: http://www.biketoursmalaga.com
Email: info@bike2malaga.com

Bron: SpanjeVandaag | Auteur: Ingezonden | Foto’s: Stock

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close Zoeken
Zoeken