skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Video: Prachtige video met de Sagrada Familia in Barcelona in de hoofdrol

Wie heeft er nu niet van gehoord? De Sagrada Familia kerk van de beroemde Catalaanse architect Antonio Gaudí. Trots staat de kerk in het centrum van Barcelona waar ze door miljoenen mensen jaarlijks bezocht wordt. Wellicht ben jij er ook al eens geweest en herken je de beelden.

Echter, voor diegene die er (nog) niet geweest zijn en voor diegene die de Sagrada Familia wel eens op een andere manier willen zien, vandaag deze mooie 5 minuten durende video. Zie de kerk vanuit de lucht met opnames gemaakt door een drone, bekijk de details die je normaal misschien niet zo snel zult zien en zie het interieur op een andere manier. Wanneer ga jij naar Barcelona?

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close Zoeken
Zoeken