skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Bezoek De Prachtige Stad Salamanca Met Deze Foto’s In 360 Graden

Bezoek de prachtige stad Salamanca met deze foto’s in 360 graden

De stad Salamanca staat bekend als een van de mooiste van Spanje, iets wat ook de duizenden studenten weten die in de stad komen studeren, hetzij op de vele universiteiten of op de vele taalinstituten. Hierdoor is Salamanca eigenlijk een zeer internationale stad, iets wat ook te merken is in de bars, restaurants, winkels en op straat en pleinen. Mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn om Salamanca te bezoeken, dan kun je dat nu alvast virtueel doen met 360 graden foto’s in HD kwaliteit.

Zo is het via deze website mogelijk om de stad te aanschouwen vanaf de Romeinse brug of het prachtige Plaza Mayor, volgens velen de mooiste van Spanje, te aanschouwen. Het is daarnaast mogelijk om vanaf de diverse kerken en kathedralen die de stad rijk is panoramisch over de stad te kijken of zelfs de interieurs te bekijken. Al met al een prachtig overzicht en een mooi virtueel bezoek aan een van Spanje’s mooiste steden, Salamanca.

Bekijk de website met 360 graden foto’s via deze link.ç

Bron: Redactie | Foto’s: Stock

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close search
Zoeken