skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Video: Prachtige TimeLapse video over Barcelona

De fotograaf Rob Whitworth heeft alweer bijna 12 maanden geleden een prachtige TimeLapse video gemaakt over de bruisende stad Barcelona. De video heeft sindsdien op het videokanaal Vimeo en op Youtube duizenden bezoekers gehad en Rob heeft er zelfs een prijs voor gewonnen bij het TimeLapse Showfest 2014 festival.

In de video zijn zo’n beetje alle bekende hoogtepunten te bewonderen van de stad zoals Museu Nacional d’Art de Catalunya, Gran Teater del Liceu, Sagrada Familia, Museu D’Historia De Barcelona, Palau de la Música, Santa Maria del Pi kerk, Torre Agbar, Tibidabo, Ramblas etc.

Dat het samenstellen van zo’n mooie TimeLapse video veel tijd kost moge duidelijk zijn. Om maar wat op te noemen: 363 werkuren, 75 uur logistiek en reizen, 31 uur zoeken van de juiste plaats om op te nemen, 78 uur daadwerkelijk opnames maken en nog eens 179 uur post productie en het samenstellen van de video. In totaal heeft de fotograaf 26014 Camera Raw materiaal gebruikt en 817gb aan data, dat zijn aardig wat foto’s.

Geniet van de prachtige Barcelona TimeLapse video: Go Barcelona!

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close search
Zoeken