skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Rust, ontspanning en koelte van de grotwoningen

In 2005 maakten we een reis naar Costa Rica en daar zijn we als het ware verliefd geworden op de Spaanse mentaliteit en levenswijze. Omdat we houden van nieuwe uitdagingen en aan de dagelijkse stress en sleur wilden ontsnappen, besloten we een B&B te openen. Echter, Costa Rica leek hier geen ideale bestemming voor. Daarom gingen we op zoek naar een plaats in Andalusië, in de regio van de grotwoningen die we via internet hadden leren kennen.

Woongrotten

Cueva Pura Vida bestaat uit een landhuis en een aantal charmant ingerichte grotten. Onze B&B is landelijk gelegen in het voorgebergte ‘Altiplano’ van de Sierra Nevada op zo’n 1000m hoogte, met  een prachtig uitzicht. Natuurliefhebbers kunnen altijd terecht in één van de vele natuurgebieden en sporters kunnen gaan paardrijden, bergbeklimmen, mountainbiken, enzovoort.

Kamers

We hebben 2 kamers met elk een eigen grote badkamer en gemeenschappelijke eetkamer en leefruimte. De grotwoningen Cueva ‘Venta Quemada’ voor 2 personen en Cueva ‘El Margen voor 2 tot 4 personen worden standaard zonder ontbijt aangeboden, maar voor een kleine meerprijs is ook hier ontbijt mogelijk.

België achterlaten was niet zo moeilijk omdat je ten slotte na 2 uur vliegen al terug op Belgische bodem bent. We missen eigenlijk niets aangezien onze familie en vrienden regelmatig langskomen en wij hen een bezoekje brengen bij terugkeer als toerist naar eigen geboorteland. Enkele typische streekproducten zoals Luikse siroop, boekweit en kandijsuiker werden zodanig gemist dat we maar hebben besloten om ze zelf in te voeren.

Website: www.cuevapuravida.es
Email: info@cuevapuravida.es

Bron: SpanjeVandaag | Auteur: Ingezonden | Foto’s: Stock

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close search
Zoeken