skip to Main Content
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats
Selectie Van Korte Video’s Met Spaanse Monumenten, Natuur En Steden In De Hoofdrol

Selectie van korte video’s met Spaanse monumenten, natuur en steden in de hoofdrol

Spanje bekijken vanaf de grond is al erg leuk maar vanuit de lucht ziet alles er toch altijd net iets anders uit. Dankzij de technologie van de vliegende drones kunnen mooie opnames gemaakt worden uit posities die je normaal gesproken niet zo een-twee-drie kunt bekijken. Op het YouTube kanaal van het Nationale Bureau voor het Toerisme, genaamd Spain, staan vele video’s waaronder een reeks onder de naam #Spainindetail.

Met de korte video’s (ze duren niet langer dan een minuut) kun je monumenten, bezienswaardigheden, steden, dorpen en natuurgebieden zien op een manier zoals je deze waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Zo worden er bezoeken gebracht aan het Alhambra, Menorca, Peñíscola, Cuenca, Cadaqués, Maspalomas, etc.

In totaal zijn er bijna 30 korte video’s geplaatst waarvan we hieronder een kleine selectie laten zien. Wil je alle video’s bekijken dan kun je natuurlijk altijd naar het YouTube kanaal gaan waar naast de #Spainindetail video’s nog meer leuke video’s over Spanje te zien zijn. Genieten maar!

TIP: Zet het geluid van je computer, tablet of smartphone uit …. in alle video’s wordt dezelfde muziek gebruikt en naar verloop van tijd begint deze best wel te irriteren.

Geef een reactie

Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Bedankt voor het plaatsen van je reactie!

Back To Top
×Close search
Zoeken