Ga naar hoofdinhoud
Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats

Een Huis Kopen in Spanje?

Speel je met de idee om te verkassen naar Spanje, dan zijn er afgezien van je inkomen en manier van leven enkele dingen waar je rekenschap moet mee houden. Het dieptepunt in de Spaanse huizenmarkt hebben we nu wel gehad en dus zijn de huizen nu best geprijsd voor investeerders.

Spanje is nog altijd een bevoorrechte vakantie bestemming vanwege haar verrukkelijke eten, mooie strand, prachtige cultuur en architectuur.

De kwaliteit van Spanje als vakantieland valt niet te ontkennen omdat een heel veel luitjes er elk jaar opnieuw op vliegvakantie gaat. Spanje is steeds een land van contrast geweest, met groene berglandschappen in het noorden en uitgedroogde vlaktes in het zuiden, met name de regio van Extremadura. Waar de meeste luitjes meer voor naar Spanje komen, zijn de lange zomers en de milde winters.

Ook wanneer je houd van de fijnere keuken, kun je in Spanje je gading vinden. Onder meer Granada en Salamanca hebben bijvoorbeeld zeer lekkere tapas. Het meeste leven in Spanje speelt zich in het bijzonder af op straat en niet tussen vier muren voor de kast. In de meeste regio’s hebben ze zo hun eigen specialiteit. 103, carlos en magno zijn de belangrijkste soorten.

Een verscheidenheid aan activiteiten en watersport kan worden uitgeoefend op vliegvakantie in Spanje. Trek het platteland in en ontdek het land van Don Quichote, geniet van de mooie bewegingen van een Falmenco danser, en neem een kijkje bij de fel besproken stiergevechten. Het barst hier van de contrasten met groen in het noordelijke gebied, rijstvelden in Valencia en dorre gebieden in het zuidelijke gebied. Spanje heeft voor ieder wat te bieden. Het door de Spanjaarden correct behouden Alhambra in Granada is ook van de favoriete ontdekkingplaatsen.

Quirina Pet is immobiliën agent in Costa Blanca en heeft voor iedereen een vakantiehuis Javea met prive zwembad. In het geval je toch meer informatie wil, kan je steevast een e mail sturen via de web site of telefonisch contact opnemen.

Op de web site WWW.VILLASLASELLA.BE kun je meer nieuws zien. Wanneer je kwaliteits eigendommen wilt, dan is dat de ideale plek die je zoekt en nog meer, hij biedt alles wat je moet beseffen ten aanzien de koop van een appartement in Spanje.

Back To Top
Zoeken